PROCLÉ VOLUME LIP GLOSS

Volume Lip Balm har fått en partner, Volume Lip Gloss! Detta härliga läppglans är lika som läppbalsamet återfuktande och volymgivande till läpparna. Volume Lip Gloss kommer i sex vackra färgnyanser och en neutral transparent, alla matchar motsvarande färger från Volume Lip Balm

Läs mer

PROCLÉ VOLUME LIP BALM

Proclés bästsäljande Volume Lip Balm är tillbaka med en ny och uppdaterad formula! Volume Lip Balm är ett återfuktande läppbalsam som har en volymgivande effekt på läpparna och kommer i sex vackra färgnyanser och en neutral transparent.

Läs mer

PROCLÉ BODY WASH

Subtilt doftande men effektiv body wash med extrakt från svenska lingon och tallbark. De noggrant utvaldra ingredienserna och den behagliga gelkonsistensen revitaliserar huden och ger den näring så att den lämnas ren och mjuk.

Läs mer

PROCLÉ HAND & BODY LOTION

En subtilt doftande hand och body lotion med extrakt från svenska lingon, tallbark och vitamin E som skyddar, ger näring och återfuktar huden.

Läs mer

PROCLÉ BODY BUTTER

Ett näringsrikt och fuktgivande Body Butter berikat med mandelolja, kokosolja och massor av vitaminer. Sheasmör och Aloe Vera extrakt återfuktar och förstärker torr hud samt återger huden dess elasticitet.

Läs mer

PROCLÉ HAND SOAP

Vår nya handtvål är en mild, lätt parfymerad och krämig tvål med återfuktande egenskaper som skyddar händerna mot uttorkning vilket gör den lämplig för dagligt bruk.

Läs mer

PROCLÉ HAND CREAM

Vårdande handkrämer i fyra trevliga dofter med inspiration från klassiska mötesplatser i Sveriges huvudstad Stockholm.

Läs mer